Els seminaris de l'ICRPC

Luca ZanSeminaris de l'ICRPC

(Foto:Antoni Rojas-ICRPC)

Els dies 11 i 12 de novembre l’equip de l’ICRPC ha portat a terme la tercera edició dels Seminaris de l’ICRPC. La d’enguany ha tornat a convocar un centenar d’assistents amb la presència de professionals de museus, de la gestió del patrimoni cultural, així com d’estudiants d’aquests sectors. En aquesta ocasió el seminari es presentava amb el títol “Models de gestió i organització del patrimoni cultural”. El professor Luca Zan, de la Universitat de Bolonya, va realitzar un interessant recorregut al voltant de la gestió del patrimoni cultural. Durant les ponències realitzades Zan va presentar diversos casos de gestió localitzats a Itàlia, Perú i la Xina. A les sessions també vam poder comptar amb la presència de Luca Sbrilli que va presentar un interessant projecte de gestió al Parchi Val di Cornia spa (Itàlia).  Sbrilli va exposar un brillant exemple de l’ús del patrimoni cultural i natural com a eina de desenvolupament local i territorial.

Finalment, des de l’ICRPC vam presentar les primeres conclusions de l’estudi “Models de gestió i organització dels museus a Catalunya”.

Seguint la dinàmica de les dues primeres edicions, l’ICRPC editarà una publicació sobre aquest darrer seminari.

Us agraïm a tots la vostra presència i us convidem a la propera edició al 2011.

Luca Sbrilli

Luca Sbrilli Josep Burch

Josep Burch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>