Curs de museografia en col·laboració amb la Universitat Naidu Sarojini a Hyderabad (Índia)

 

Sophia Vackimes, investigadora de l’ICPRC, va portar a terme un curs de museografia durant els mesos d’octubre i novembre en col·laboració amb el Departament d’Art de la Universitat Naidu Sarojini a Hyderabad, Índia.

El curs, que va tractar la història dels museus en el món occidental, va incloure diverses sessions que contemplaven als museus com a espais d’identitat col · lectiva, la seva història des dels gabinets de curiositats passant a l’ús d’exhibicions en la construcció del nacionalisme del segle XIX fins les interseccions de ciència i art en el present segle. Així mateix, va analitzar als museus com a espais de producció de propaganda política i les seves noves funcions dins de la societat de l’espectacle i les possibilitats i realitats de les interaccions entre l’art contemporani i les ciències modernes. A més del cicle de conferències va sostenir sessions individuals amb els estudiants del programa de mestratge referents als diferents rams i professions que emanen del món dels museus així com una entrevista per a Ràdio Universitat de Hyderabad, Índia, dirigida al públic en general conduïda per la Dra. Kirtana Thangavelu, professora del Departament d’Art. Bol Hyderabad. 90.4 FM.

Hyderabad2

Hyderabad1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>