Difusió de la recerca en patrimoni cultural

 Morris1

A l’Institut de Patrimoni Cultural hem rebut els primers exemplars en paper del número 5 de la col·lecció “Conferències”. El nou volum recull la conferència “L’anarquisme com a tradició política: Patrimoni Cultural, Antropologia i Ecologia” oferta pel Dr. Brian Morris en el marc dels Seminaris de l’Institut de Patrimoni Cultural.

Des de l’inici de l’activitat de l’ICRPC un dels objectius ha estat difondre els resultats de la recerca i generar debat a través dels Seminaris de l’Institut, l’organització de congressos o reunions de recerca. La publicació que presentem es suma al conjunt de publicacions de l’ICRPC resultat de la voluntat de difondre resultats provinents de la recerca en patrimoni cultural.

El volum s’ha editat en paper i també en versió digital i es pot trobar en català i anglès. Trobareu més informació de la publicació a:

http://www.icrpc.cat/ca/publicacions/col-leccio-conferencies.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>