UNA PASSEJADA PER L’ARQUEOLOGIA ARRIBA AL MAC-GIRONA

una passejada

El proper 21 d’octubre, a les 7 de la tarda l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, el Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries i Iberia Graeca inauguren la mostra “Una passejada per l’Arqueologia” al Monestir de Sant Pere de Galligants de Girona, seu del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Girona.

L’exposició realitza un recorregut per la història i la visió actual dels usos del patrimoni arqueològic a les comarques gironines. La mostra forma part del projecte I+D  “La patrimonialització de l’arqueologia. Conceptualitzacions i usos actuals del patrimoni arqueològic”, coordinat per l’ICRPC i l’objectiu principal del qual és investigar els diferents conceptes i usos del patrimoni arqueològic que coexisteixen en l’actualitat. El projecte està finançat pel Ministerio de Ciencia e Innovación.

És una mostra itinerant que ja ha estat a l’Escala i que actualment es pot visitar a Sant Julià de Ramis (Girona) abans de viatjar cap al monestir de Sant Pere de Galligants. L’exposició estarà present posteriorment a diversos punts de les comarques gironines.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>