Tot a punt per al proper volum de la col·lecció ICRPC LLIBRES

 

 WORKSHOP

El dijous 3 de novembre l’ICRPC va organitzar el Workshop “La patrimonialització de l’arqueologia al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.

El workshop va reunir 16 investigadors, autors de la recerca “La patrimonialització de l’arqueologia” que sortirà publicada en els propers mesos. La publicació forma part del projecte I+D  “La patrimonialització de l’arqueologia. Conceptualitzacions i usos actuals del patrimoni arqueològic”, coordinat per l’ICRPC i l’objectiu principal del qual és investigar els diferents conceptes i usos del patrimoni arqueològic que coexisteixen en l’actualitat. El projecte està finançat pel Ministerio de Ciencia e Innovación.

Els diferents investigadors assistents a la reunió van presentar els resultats més destacats dels capítols que formaran part de la publicació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>