Presentació dels estudis de públic sobre els usos del Patrimoni Arqueològic a la demarcació de Girona

 

portadalapatrimoialitzacio8

El proper dijous, 12 d’abril, el Director de l’ Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural, el doctor Gabriel Alcalde i el Director tècnic del mateix centre, el doctor Josep Burch, presentaran els resultats dels estudis de públic sobre els usos del Patrimoni Arqueològic en alguns dels jaciments arqueològics museïtzats de la demarcació de Girona, que el mateix Institut acaba de publicar a la seva col·lecció ICRPC.LLIBRES sota el títol: LA PATRIMONIALITZACIÓ DE L’ARQUEOLOGIA. Conceptualitzacions i usos actuals del patrimoni arqueològic al nord-est de la península Ibèrica.

Aquests resultats són fruit del desenvolupament del projecte de recerca “La patrimonialització de l’arqueologia. Conceptes i usos actuals del patrimoni cultural”, que l’ICRPC ha el·laborat  amb la participació de la UdG i del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries i on han participat una vintena d’autors.

Dia: dijous, 12 d’abril de 2012

Hora: 11 hores

Lloc: ICRPC Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona

                           Edifici Monturiol, carrer Emili Grahit, 91 Bloc C 1ª planta. 17003 Girona

 

ICRPC_LLIBRES07_120201_2_x

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>