#Living Heritage!Viu la recerca en patrimoni cultural

 

DLivingHeritage

Molt bona acollida del #Living Heritage! 

Iniciem aquesta primera edició amb uns tastets d’activitats per promoure la recerca en patrimoni cultural.

 

Una primera experiència per ampliar-la i fer-la crèixer en noves edicions!

 

Les jornades “#Living Heritage! Viu la recerca en patrimoni cultural”, una iniciativa de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural ICRPC, amb el suport de la Secretaria d’Universitats i recerca i Diputació de Girona.

 

Són unes jornades divulgatives per promoure la recerca en patrimoni cultural entre un públic no especialitzat. Es portaran a terme activitats diverses durant tot el mes de novembre. Tanmateix, l’activitat central es realitzarà el 10 de novembre, de 10h a 14h a la Casa de Cultura de Girona.

 

L’ICRPC obre el #Living Heritage a qualsevol grup de recerca (independentment del camp de recerca), equipaments cultural, empreses i grups que treballen en TIC, entitats, universitats, etc. També obre la possibilitat de patrocini a ens públics i privats.  

 

Teniu tota la informació a

http://viupatrimoni.wordpress.com/

Per visualitzar el web de manera òptima heu de tenir actualitzat el navegador Explorer o bé fer servir un navegador com el Google Chrome.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>