La nova web i les xarxes socials de l’ICRPC

Des de l’Institut de Patrimoni ampliem i renovem els canals de comunicació, responent a l’objectiu marcat des de la direcció del centre que cerca amplificar la feina que realitzem, així com  compartir continguts.

La primer mesura ha estat la creació d’una nova web, amb disseny atractiu i facilitat de navegació i d’accés a la informació de l’ICRPC.

webicrpc

La web anirà acompanyada del Blog “Badiu. La finestra del Patrimoni” el qual també ha estat renovat pel que fa al disseny i on continuarem aportant comentaris i reflexions entorn al Patrimoni Cultural entès en el seu sentit més ampli.

Una novetat és la incorporació de les xarxes socials Twitter, Instagram, Pinterest i Flickr com a eines per complementar les actuacions de comunicació.

ipatrimoni

L’ICRPC vol assolir més proximitat amb centres de recerca, equipaments i persones vinculades al patrimoni cultural aprofitant els recursos tecnològics al nostre abast.

 

Esperem que ens acompanyeu!

Antoni Rojas Rabaneda

Unitat de Projectes i Comunicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>