ESPAI URBÀ, MEMÒRIA I CIUTADANIA

La setmana passada va tenir lloc a Barcelona el Congrés Internacional Espai urbà, memòria i ciutadania. Restauracions, transmissions i ressignificacions del patrimoni democràtic. La trobada, organitzada pel Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya i el Centre d’Estudis sobre les Èpoques Franquista i Democràtica de la UAB, va reunir historiadors i antropòlegs de Catalunya, Argentina, Canadà i Suïssa, per reflexionar sobre els espais de memòria en la societat actual.

Al llarg de quatre dies (del 15 al 18 de març) grups de recerca, institucions i especialistes han exposat les diverses experiències a Europa i Amèrica, amb la intenció de contribuir a l’intercanvi de coneixement. Les sessions, celebrades a la sala Martí l’Humà del Museu d’Història de Barcelona, es varen cloure amb una conferència de l’escriptora Maria Barbal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>