Es publica el primer número de "PAPERS DE L’INSTITUT CATALÀ DE RECERCA EN PATRIMONI CULTURAL"

L’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural va inaugurar a inicis de 2009 les Reunions de Recerca en Patrimoni Cultural. Aquestes reunions tenen com a objectiu incentivar el debat entorn les diferents vessants de la recerca en patrimoni cultural.
La primera d’aquestes reunions va tenir com a convidat a Rafel Folch Monclús, antropòleg i tècnic del Servei de Patrimoni Etnològic del Centrede Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. Generalitat de Catalunya). Folch va realitzar una presentació de l’Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya (IPEC).
L’ICRPC ha editat ara, en versió electrònica, el primer número de la col·lecció “Papers de l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural”, que recull els continguts i resultats de la edició inaugural de les Reunions de Recerca en Patrimoni Cultural.
El títol de la primera edició és “Cultura popular, patrimoni i etnologia. La recerca en el marc de l’Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya”.
Aquest primer volum es pot descarregar a través del següent enllaç:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>